Home

Manualna terapija v ljubljani

Ime in naslov odgovorne osebe za strokovnost: Matthias Klauser, dipl. fiziot.strokovni sodelavec Zdravstvene fakultete v Ljubljani Namen: Ponovitev, raziritev in aktualizacija preiskav in obravnava Manualna terapija v ljubljani udov ter obsklepnih struktur (translacijsko drsenje, trakcija, kompresija).

Manualna terapija in akupunktura Ljubljana MAX MEDICO d. o. o. smo podjetje, ki se celovito ukvarja z manualno medicino v Ljubljani in ostalimi storitvami na podroju dopolnilne medicinske dejavnosti. Manualna terapija je danes v svetu zaradi svoje izredne uinkovitosti vsakdanja in priljubljena metoda zdravljenja, manualni terapevt pa cenjen in iskan poklic. Na tej spletni strani boste dobili vse informacije o manualni terapiji, njenem tudiju in poklicu.

tudij manualne terapije se bo priel 29. septembra 2018. diplomirana fizioterapevtka (Univerza v Ljubljani, Zdravstvena fakulteta), magistrski tudij Aplikativne kineziologije ( Univerza na Primorskem, Aplikativna kineziologija ), ki zakljuuje doktorski tudij Aplikativne kineziologije ( Univerza na Primorskem, Aplikativna kineziologija ).

Kombinirana fizioterapija manualna terapija: Dunajska cesta 190 1000 LJUBLJANA. Tel. : 386 1 569 2191 GSM. : 386 31 423 296. ODPIRALNI ASI: pon, sreda: 11. 00 19. 00 tor, cet, pet: 8. 00 16. 00. Naroite se lahko osebno ali po telefonu v asu delovnih ur.

Dostop do Doivite spremembo z alnaManu manualno terapijo! Vae poutje je v mojih rokah! Manualna terapija ni simptomatino zdravljenje ali terapija, namenjena izkljuno lajanju bolein, temve je soasno zdravljenje celega telesa.

V primeru, e elite ve izvedeti o manualni medicini in o terapijah, ki jih pri nas izvajamo, predlagamo, da preberete informacijo, navedeno z leve strani, ali nas pokliite. Na enem mestu pregled in terapija. Fizioterapija Barbara Purkart oziroma Fizioterapevtski center Barbara Purkart deluje v Ljubljani (Ulica Gradnikove brigade 8, Ljubljana) e od leta 2004. Nahajamo se v Ljubljani nasproti City parka, kjer vas aka prosto parkirno mesto in enostaven dostop do fizioterapije.

Vrhunsko. Martina je verjetno ena redkih, e ne edina v Sloveniji, ki ima opravljeno fizioterapijo i n psihoterapijo ter e paleto izobraevanj v tujini. Martina ima izredno razvit ut do ljudi, ima veliko Manualna terapija je del posebne zdravstvene panoge, manualne medicine, ki obsega manualno diagnosticiranje in zdravljenje. To je neinvazivna zdravstvena metoda, pri kateri zdravnik (manualni terapevt) s posebnimi tehnikami vpliva na strukture gibalnega sistema (vretenca, sklepi, miofascialni aparat ), da bi omilil ali odpravil somatsko disfunkcijo.

Dec 11, 2011  Deluje v ordinaciji MOGY v Ljubljani od januarja 2009. Leta 1994 je konal medicinsko fakulteto v Minsku in leta 1995 specializiral iz podroja nevrologije.

Svetujem obisk v nai ordinaciji, manualna terapija vam lahko pomaga. Lep pozdrav, Sergej Fedorov, dr. med.spec. nevrolog spec. manualne medicine Ordinacije manualne medicine MO