Home

Flet kabal za samsung u900 manual

Oznake: telefon e800 u900 samsung mobilni flat Flet kabal kosta Poslednji odgovor u temi napisan je pre vie od 6 meseci. Temu ne bi trebalo" iskopavati" osim u sluaju da imate neto vano da dodate. Flet kabl Samsung S8300 ORG Flet kabl Samsung S8300 ORG Deo koji spaja pojedine delove ureaja sa matinom ploom i slui za prenoenje informacija, zove se FLET kabl (flat kabel ).

Jedan od najeih kvarova, upravo je neispravan flet kabl. Prijavite se za novi nalog. Antibot validacija (kliknite na kvadrati) Prijavi se. Zapamti me. Korpa je prazna. Korpa je prazna Flet kablovi za Samsung U900 Soul mobilni telefon koje imamo u ponudi odlikuju se vrhunskim kvalitetom izrade i potpuno su kompatibilni sa Samsung U900 Soul za koji su namenjeni.

Svi Samsung U900 Soul flet kablovi proli su kontrolu kvaliteta. Originalni ili zamenski AAA flet kablovi najviseg kvaliteta Flet kablovi imaju radnu garanciju Za cenu pozovite Kontakt prodavnice na Zvezdari Bulevar Kralja Aleksandra 274 011 063 0 SGHU900.

Solutions& Tips, Download Manual, Contact Us. Samsung Support UK Baterije za Sony Ericsson C901 Green Heart; Handsfree slusalice za Sony Ericsson C901 Green Heart; Kucni i auto punjaci za Sony Ericsson C901 Green Heart; Maske i futrole za Sony Flet kabl Samsung U900 ORG FLET KABLOVI FLET KABEL FLEX CABLE (flat, kabl, kabal) Flet kablovi za mobilne telephone iz nase ponude se odlikuju visokim kvalitetom izrade i potpuno su kompatibilni sa modelima mobilnih telefona za koje su namenjeni.

Samsung mobilni telefoni su rezultat stalnog usavravanja i ispitivanja svakog koraka u procesu proizvodnje pametnih telefona. Za njih je vrhunski kvalitet na prvom mestu, pa u to ime upoljavaju itave timove najveih strunjaka iz svojih oblasti II Flat Kablovi novi zapakirani dostava po Hrvatskoj.

od 50Kn NAJVEA PONUDA FLAT KABLOVA BRZA I POVOLJNA DOSTAVA ITAVA. ODLINA KVALITETA I CIJENA ZA DOSTUPNOST MODELA NAZVATI Samsung U900 flat kabel touch screena, original made in Kina Samsung U900 flat kabel, original made in Kina Blog; Vai utisci; Poklon Sertifikat Prikljuci i baterije Koristite samo baterije i prikljuke propisane od strane Samsunga, kao to su slualice i PC kablovi za prenos podataka. Korienje neovlaenih prikljuaka moe vas povrediti ili otetiti va telefon i moe biti opasno.

Flet kablovi (622) Alcatel (3) Asus (10) Toneri za kyocera stampace (2) Toneri za samsung stampace (7) Folije za laptop (7) Futrole za laptop (51) Samsung U900 Soul. Samsung Wave II S8530. Samsung Wave M S7250. Samsung X100. Samsung X510. Samsung X820. Samsung X830. Samsung Z130H Z1. Cenovnik i specifikacija za mobilni telefon Samsung U600.

Cene mobilnih Samsung u radnjama Beograd Srbija.