Home

Manual tehnici eliberare emotionala

tehnici DE VINDECARE SI ECHILIBRARE EMOTIONALA EFTmanual de descarcat TEHNICI FOARTE SIMPLE DAR FOARTE EFICIENTE! ! ! La subsolul paginii se poate descarca manualul EFT Tehnici de Eliberare Emotionala Un Ajutor Universal de Vindecare Tehnici de Eliberare Emotionala Un Ajutor Universal de Vindecare Tehnici de baza de eliberare emotionalaEFT.

Cum a aprut EFT. Vei afla de ce functioneaz EFT. Legtura dintre meridianele energetice i emoii. Pe ce situaii, emoii, sentimente funcioneaza EFT. tiina din spatele tehnicii. TEHNICI de ELIBERARE EMOTIONALA PSIHOTERAPIA AUTOVINDECARII. La baza metodei sta urmatoarea afirmatie: Cauza tuturor emotiilor negative este un blocaj in sistemul energetic al corpului. Vino la seminarul Tehnici de eliberare emotionala (E. F. T. ) si afla cum poti intoarce in favoarea ta chiar si cele mai negative emotii 1617 mai, Bucuresti EFTEmotional Freedom Techniques TM(Tehnici de Eliberare Emoional) Un ajutor universal de vindecare O nou cale de abordare Premisa predominanta este ca cele mai multe (daca nu toate) dintre bolile si bagajele emotionale, incep cu factorii de stres pentru corp, minte sau spirit.

Tehnica de Eliberare Emotionala (EFT) se adreseaza principalilor contributori, care sunt, in general, raspunsuri emotionale, care au ramas blocate in sistemul energetic sau in minte. Aug 09, 2017  EFT Tehnici de Eliberare Emotionala Eliberare Emotionala. TEHNICI DE ELIBERARE EMOIONAL Duration: Crina Veres Tehnici de eliberare emotionala Duration: Tehnica de eliberare emotionala este o terapie moderna ce are ca scop eliminarea emotiilor negative si a blocajelor cauzate de acestea Soluia de tapotare pentru pierdere n greutate i ncredere n propriul corp: Multe femei i triesc vieile creznd c nu pot dobndi ceea ce i doresc pn nu schimba unele dintre acele lucruri care le Aug 02, 2017  TEHNICI DE ELIBERARE EMOIONAL Duration: 002Ghid practic de aplicare a Tehnicilor de Eliberare Emotionala Part2 Duration: 12: 57.

Eliberare Emotionala 55, 237 views.